Sari la conținut
Caută în
 • Mai multe opțiuni...
Găsește rezultate care...
Găsește rezultate în...

edge

Founder
 • Număr conținut

  57
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Days Won

  1

edge last won the day on November 14 2018

edge had the most liked content!

Reputație Comunitate

10 Good

7 Urmăritori

Despre edge

 • Rang
  busta

Vizitatori Recenți Profil

402 citiri profil
 1. edge

  [GFX] netiK

  Felicitări! Suntem mândrii să avem un astfel de GFX Designer alături de noi.
 2. edge

  Lumberjack artwork.

  Lucrări furate fără a înștiința membrii în topicul postat. Warned. Data viitoare vei fii sancționat cu ban. T/C
 3. edge

  [MODEL] Schimb

  Nume pe forum: Produsul care doriți să-l schimbați: Descriere produs: Produsul dorit (preferabil): Date de contact: Alte precizări: Oferiți primul:
 4. edge

  [MODEL] Cumpăr

  Model: Nume pe forum: Produsul care doriți să-l cumpărați : Descriere produs: Modalitate de plată: Preţul pe care îl doriți: Date de contact: Alte precizări: Oferiți primul:
 5. edge

  [MODEL] Vânzare

  REGULAMENT Dacă nu aveţi poze cu produsul pe care doriţi să îl vindeţi subiectul va fi arhivat si închis. Dacă nu postaţi o modalitate de contact subiectul va fi arhivat si închis. Nerespectarea modelului se va sancţiona cu warn. Cerințele marcate cu „*” sunt obligatorii. MODEL POSTARE: *Nume pe forum: *Produs scos la vânzare:: *Descriere produs: *Modalitate de plată: *Preţ produs: *Date de contact: Alte precizări: *Dovadă produs (screenshot):
 6. edge

  [R] Vânzare

  Numele topicului trebuie să fie obligatoriu "[Vând] nume produs" Este obligatorie postarea unor imagini cu produsul/produsele deţinute, în caz contrar topicul vă este închis şi arhivat. Este interzisă vânzarea conturilor de jocuri care nu permit acest lucru fară nici un viciu. Este interzisă vânzarea programelor de tip "hack". Atât recomandările cât şi nerecomandările ce nu sunt însoţite de o dovadă sunt sancţionate. Aveţi voie maxim două topic-uri pe zi. Comunitatea Reverse Gaming România nu îşi asumă responsabilitatea dacă aţi primit ţeapă de la un membru dacă nu aţi folosit intermediar! Orice abatere de la acest regulament duce la suspendarea dvs pe forum pană la 30 zile. Persoanele care nu au minim 7 zile de la înregistrarea pe forum si minim 10 post-uri nu au voie să deschidă nici un subiect în această secţiune. Topicul care nu respectă modelul de post pentru aceasta secţiune va fi închis și arhivat. Dovada nu trebuie să conţină nici un fel de reclamă (site-uri,ip-uri,cuvinte sau semne vulgare) în caz contrar se vor aplica sancţiuni. Deschideti un singur subiect pentru fiecare produs pe care doriti sa-l vindeti! Postările multiple sa vor penaliza cu WARN! În caz că nu aţi contactat un intermediar pentru vânzare deveniţi direct responsabil dacă aţi luat "ţeapă"! Este strict interzis vânzarea de produse ce se găsesc în mod gratuit pe internet. Nu sunt permise vânzările de invitaţii sau conturi pe trackere. Dacă credeţi că aţi fost jignit sau vi s-a răspuns vulgar raportaţi administrației. Abuzul intenţionat de "REPORT" este sanţionat cu WARN sau BAN în funcţie de situaţie. Subiectele cu o inactivitate mai mare de 3 zile, vor fi închise automat de către moderatorii si SuperModeratorii secțiunii. Este obligatoriu ca după fiecare vânzare a unui produs să postaţi o dovadă (poza sau video) cum că, tranzacţia respectivă s-a efectuat cu succes. În caz contrar veţi primi interdicţie de a mai posta/deschide subiecte în această secţiune.
 7. Beneficii afiliere Acces complet pe categoria dumneavoastră + atribuirea unui grad și anume acela de „Server Manager”. Dacă serverul se află în top 4 servere din comunitate puteți beneficia de reclamă pe forum timp de o săptămână. Dacă serverul este populat puteți obține beneficii pe categoria dumneavoastră. Model afiliere: Nume dorit: Număr de sloturi: IP & port: Joc: Mod de joc: Contact deținător/deținători: Numele firmei unde este găzduit: Regulament: Trebuie să respectați regulamentul impus pe întregul forum! Trebuie să fiți deținătorul de drept al serverului, nu se acceptă cereri din partea unui admin! Odată ce aplicație dumneavoastră de afiliere a fost acceptă trebuie să schimbați numele și reclama de pe server! Venirea și plecarea din comunitate rapidă va duce la adăugarea serverului în lista celor interzise! Odată ce aplicația de afilierea a fost acceptă vă rugăm să trimiteți un PM administratorului care vi-a acceptat-o. Schimbarea DNS-ului se face după ce serverul are o vechime de minim 30 de zile în comunitate!
 8. MODEL: Prenume » Vârsta » Locația » Ocupație » Hobby-uri și pasiuni » Discord » Steam » De unde ai auzit de Reverse Gaming România? » Acordă o notă comunității » Alte modalități de contact » Alte detalii » REGULAMENT: Toate prezentările vor trebui făcute în subiecte separate, folosind butonul "Start new topic". Topicurile mai vechi de 48h vor fi închise de către un moderator. Daca a trecut cel putin 1 saptamana de la inregistrarea pe forum nu aveti voie sa va mai prezentati, in caz contrar veti fi sanctionati cu warn.
 9. Model de postare: Nume: Vârstă: De ce dorești să aplici pentru acest grad?: Ce secțiune dorești spre moderare?: Ce îmbunătățiri poți aduce secțiunii moderate?: Explică activitatea ta pe forum și secțiune din ultima vreme: Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat?: Ești conștient că poți fi suspendat din funcție la prima abatere de la regulament?: Alte precizări: Poți intra pe Discord la ședințe?: Regulament de postare: Trebuie să aveți o activitate mai veche de șapte zile la secțiunea unde doriți să moderați. Trebuie să aveți contul mai vechi de două săptămâni (14 zile) pe forum. Dacă doriți să faceți o cerere, trebuie să deschideți un nou topic. Dacă doriți să faceți o cerere, respectați modelul de postare aflat mai sus. Titlul topicului trebuie să fie sub forma: "[Cerere Moderator] Nickname", exemplu: "[Cerere Moderator] Owen" (fără ghilimele). Alte informații: Dacă cerere voastră a fost respinsă, următoarea o puteți deschide după aproximativ o lună (30 de zile).
 10. edge

  [MODEL] Aplicații TESTER

  Aplicații închise - 21.11.2018.
 11. edge

  [MODEL] Aplicații TESTER

  REVERSE ROLEPLAY ROMÂNIA REGULAMENT APLICAȚII PENTRU TESTER APLICAȚII ÎNCHISE Aici veți găsi toate informațiile necesare pentru a face o aplicație corectă pentru funcția de tester. CE PRESUPUNE FUNCȚIA DE TESTER ? Înainte să aplicați, trebuie să înţelegeţi ce presupune această funcţie. Un tester... are obligația de a verifica aplicațiile noi trimise de jucători (In-Game); are obligația de a rezolva rapoarte și să ajute jucătorii; are obligația de a prezenta un raport săptămânal despre activitatea sa; are obligația de a sancționa orice jucător ce încalcă regulamentul; CONDIȚII MINIME Înainte de a aplica pentru funcţia de tester, trebuie să îndeplineşti nişte condiţii minime. Un (viitor) tester trebuie să... aibă împlinită vârsta de 14 (paisprezece) ani; cunoască gramatica limbii române și să poată vorbi/scrie corect din toate punctele de vedere; își poată menține calmul, să știe cum să se comporte cu jucătorii și cum să le explice diferite lucruri; aibă un admin-history [/history] curat; REVERSE ROLEPLAY ROMÂNIA APLICAŢIE PENTRU FUNCŢIA DE TESTER 1. Informații cont - MTA:SA Nume cont: Caracter principal: Ore jucate: Ce alte conturi ai mai deţinut în joc? (se va verifica de către evaluator): Poză cu caracterele tale și [/history]: De cât timp joci pe comunitate? 2. Informații cont - forum.reverse-gaming.ro Nume: Link-ul contului tău (poți utiliza și @user): Ce alte conturi ai mai deţinut pe forum? (se va verifica de către evaluator): Număr de warn-uri (notați - dacă nu aveți): 3. Informații personale Prenume: Vârsta: Orașul în care locuieşti: Metodă de contact (Discord obligatoriu): Muncești sau ești implicat în vreun proiect? Poate afecta acest lucru activitatea ta ca și tester?: Alte informaţii: 4. Informații / Istoric / Comunicare Ai avut vreodată un conflict cu un membru al staff-ului?: Dacă da, de ce? (link reclamație dacă există): Ai fost sancționat vreodată? (se va verifica): Dacă da, de ce? (completați o poză cu [/history] și explicați sancțiunea administrativă): Ai mai avut vreodată o funcţie pe această comunitate?: Dacă da, de ce ai pierdut-o?: Ai mai aplicat vreodată pentru funcția de tester?: Dacă da, de ce crezi că ai fost respins?: De ce îți dorești funcția de tester?: Dă-ne un argument prin care să ne explici alegerea ta ca și tester (min. 75 cuv), va include.. calități pro și contra; experiență; caractere; roleplay-ul efectuat pe server; Răspuns: Cu ce ai ajutat comunitatea de când joci aici?: 5. Roleplay Ce tipuri de Roleplay ai practicat, pe care îl stăpânești cel mai bine? Enumeră facțiunile din care ai făcut parte împreună cu cel puțin o acțiune roleplay care a ieșit în evidență (poze/video): Enumeră cele mai dezvoltate caractere ale tale (după modul în care ai efectuat aplicația, ce presupunea formarea unei biografii): 6. Declarație Înţeleg şi sunt de acord cu declaraţia de mai jos (DA/NU):
 12. edge

  Accelerating to Hell

  Succes!
 13. edge

  Deschidere server

  Da. Sambata, ora 12:00 - oficial.
×